THE NEDBANK GROUP CORPORATE HEADQUARTERS

// South Africa

The Nedbank Group Headquarters, built around a large courtyard, cut diagonally across by a straight walkway, epitomizes contemporary urban design. Functional, practical, classical; the courtyard is a multifunctional space catering for daily traffic and serving dual function as an entertainment/ function venue. Lawns and water features soften the geometry of the architecture. Old-fashioned traditional lawns are defined by rows of trees and formal gardens in this layered hierarchy of spaces, where domains of private and public spaces are clearly demarcated.

landmark-studios-the-nedbank-group-corporate-headquarters-1
landmark-studios-the-nedbank-group-corporate-headquarters-2
landmark-studios-the-nedbank-group-corporate-headquarters-3
landmark-studios-the-nedbank-group-corporate-headquarters-4
landmark-studios-the-nedbank-group-corporate-headquarters-5
landmark-studios-the-nedbank-group-corporate-headquarters-6